בראוניז חמאת בוטנים שוקולד מהיר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 255 קלוריות. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. אם יש לך תמצית ונילן, מלח, שוקולד צ'יפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 12%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: בראוניז חמאת בוטנים שוקולד, בראוניז שוקולד חמאת בוטנים, ו בראוניז שוקולד-חמאת בוטנים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
ממיסים את השוקולד צ ' יפס, החמאה וחמאת הבוטנים יחד בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, מערבבים לעתים קרובות ומגרדים את הצדדים בעזרת מרית גומי כדי למנוע חריכה. מערבבים וניל לתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
חמאת בוטנים
שוקולד
וניל
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
מרית
3
מערבבים קמח, סוכר, ביצים, סודה לשתייה ומלח לתערובת השוקולד. מקפלים אגוזי מלך לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
שוקולד
אגוזי מלך
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
4
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים בראוניז בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא ועליו נתחים לחים, אך לא רטובים, כ-30 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר לפני שחותכים לריבועים.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "