קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז ס ' מור

בראוניז ס ' מור
ס ' מור בראוניז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -27 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו בראוניז מתוקים ומלוחים: בראוניז פאדג'שוקולד מריר עם דולצ' ה דה לצ'ה, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו בראוניז החווה המכונה גם אופים בראוניז קדימה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור וחום תנור ל 325 מעלות פ. מרפדים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 על 8 אינץ 'בנייר כסף כך שהיא תלויה מעל הקצוות בכ -1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לקרום: חמאה קלות את נייר הכסף עם מעט מהחמאה המומסת. מערבבים את שארית החמאה יחד עם הפירורים, הסוכר והמלח בקערה בינונית. לחץ על תערובת הפירורים באופן שווה על תחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים עד להזהבה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בינתיים הכינו את הבראוניז.
5
מכניסים את החמאה והשוקולד לקערה בינונית חסינת מיקרוגל. ממיסים במיקרוגל על 75 אחוז כוח במשך 2 דקות. מערבבים, ומיקרוגל שוב עד להמסה מלאה, כ -2 דקות נוספות. לחלופין, הכניסו את החמאה והשוקולד לקערה חסינת חום. הביאו סיר מלא במים בגודל 1 אינץ ' לרתיחה איטית מאוד; הניחו את הקערה על התבנית מבלי לגעת במים. מערבבים מדי פעם עד להמסה. מערבבים את הסוכרים החומים והלבנים, הווניל והמלח לשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הביצים ומקציפים במרץ ליצירת בלילה עבה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
7
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
8
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים עד שהחלק העליון פריך וקיסם המוחדר לאמצע יוצא ברובו נקי, עם כמה פירורים, בערך 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מוציאים מהתנור ומניחים בזהירות מתלה כ -6 סנטימטרים מהצלייה ומחממים מראש על נמוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
שכבו מרשמלו על החלק העליון וצלו מתחת לצלייה עד להזהבה, (שימו עליו עין, זה יכול ללכת מהר), בערך 2 דקות. מצננים על מתלה, מסירים בעדינות את הבראוניז מהתבנית בעזרת דשי האלומיניום. בזהירות להפריד כל מרשמלו מן לסכל ולקפל משם.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
חותכים לריבועים 12 (2 אינץ').