בראוניז שוקולד ריבס מקסיקני
מקסיקני ריבס שוקולד צ'אנק בראוניז דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 312 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -25 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות והרימו חמאה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, ריבס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה מושלם עבור יום האם. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: בראוניז שוקולד ריבס מקסיקני, שוקולד מריר-בראוניז נתח, ו שוקולד צ'אנק שקדים בראוניז.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
להכנת קומפוט הריבס: בסיר קטן על אש בינונית מביאים לרתיחה ריבס, מים וסוכר. כשהסוכר נמס, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהרברב רך, כ -10 דקות.
מסירים מהאש ומצננים מעט. פירה בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה, במידת הצורך. ריבס צריך להישבר לקומפוט חלק.
להכנת בלילת הבראוניז: בקערה בינונית מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, אבקת צ ' ילי, קינמון ומלח. הניחו בצד. בקערת זכוכית נקייה למיקרוגל, ממיסים שוקולד מריר ולא ממותק יחד במיקרוגל בעוצמה של 50 אחוז או בסיר כפול. הניחו בצד.
במיקסר דוכן, חמאת שמנת וסוכר במהירות בינונית.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומשלבים היטב.
מוסיפים את הווניל והרום. מערבבים את הריבס לתערובת השוקולד, ואז מוסיפים לבלילה.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים רק עד להטמעה. מגרדים את הדפנות בעזרת מרית גומי ומקפלים בעדינות את השוקולד והאגוזי מלך למחצה. לא מעל לערבב. ריססו תבנית אפייה מזכוכית שקופה בגודל 8 על 8 על 2 אינץ ' בתרסיס קיצור. בשורה התחתונה עם נייר קלף, ואז מרססים קלף.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ומחליקים את החלק העליון.
אופים עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, בערך 35 עד 40 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.