קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז שמן זרעי ענבים

בראוניז שמן זרעי ענבים
בראוניס שמן זרעי ענבים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "חמאה", "סוכר מגורען" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס עם קמח גפן, פרמזן שום ורוזמרין קוקטייל אגוזים-שמן זרעי גפן פומפי, ו בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת 8 אינץ ' (לא להשתמש בזכוכית) עם nonstick foil.In סיר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את השוקולד, מסירים מחום ומערבבים עד שהשוקולד נמס בחמאה החמה. אם שרידי חום לא ממיסים את השוקולד מספיק, החזירו את המחבת לנמוך.מערבבים את שמן זרעי הגפן לתוך השוקולד המומס, ואז מוסיפים את הקקאו. התערובת תיראה עבה, שחור, mud.In קערת ערבוב, לטאטא את הביצים, ביצה לבן, סוכר וניל.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
לטאטא באבקת האפייה והמלח, ואז לגרד לתערובת שוקולד עבה ומערבבים היטב. מערבבים בקמח. כאשר מעורבב היטב, מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
אופים על המדף המרכזי במשך 30 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
בואו להתקרר לחלוטין על מדף. הרם מן המחבת לחתוך לתוך ריבועים או לחתוך נקי יותר, צמרמורת במשך כמה שעות ולאחר מכן לחתוך. אני תמיד מקררת את שלי לפני שאני חותכת, ואז מגישה בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת