בראוני חג-קערת פירות יער
בראוני חג-ברי קערה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2121 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, פטל, ג'לי בטעם וניל פודינג מיידי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פטל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות וניל עם קרם לימון ופטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו ברי-ברי עוגת בראוני, קערת חג אדומה וירוקה, ו עוגת בראוני קערה אחת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה בינונית לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
מוסיפים קרח; מערבבים עד ג ' לטין הוא מעובה מעט.
מניחים קוביות בראוני 2-1/2-qt. קערת הגשה; לכסות עם ג ' לטין. מקררים 45 דקות. או עד ג 'לטין מוגדר אבל לא מוצק (ג' לטין צריך להיצמד אצבע כאשר נגע).
יוצקים חלב לתוך קערה בינונית נפרדת.
להוסיף תערובות פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 2 דקות. או עד מעורבב היטב; כפית על מרכיבים בקערה הגשה. למעלה עם שכבות של פטל וציפוי מוקצף. מקררים לפחות 2 שעות או עד מוכן לשרת. חנות שאריות קינוח במקרר.