מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו בשר חזיר שפשף עם זיגוג משמש וכרוב כבוש, מרק אספרגוס קרמי עם צדפות צרובות, ו עוף על האש יבש משפשף (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר 5 ליטר מעל חום בינוני, ואז מבשלים בייקון ובצל, ערבוב מדי פעם, עד שרוב שומן בייקון הוא שניתנו, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים כרוב כבוש ויין ומבשלים במהירות, חשופים, עד שרוב היין התאדה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מערבבים במלאי שמנת כבדה, ואז מבשלים בעדינות, חשוף, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
הסר מן החום ומערבבים חרדל, שמנת חמוצה, הנותרים 2 כף חמאה. מרק טהור בקבוצות בבלנדר עד חלקה וקרם (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), ואז לחזור לסיר. מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
מערבבים קמח, תבלינים ומלח כשר בקערה. צדפות טפיחה יבש, ולאחר מכן בנדיבות מעיל צד אחד של כל צדפה באופן שווה עם תערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים שמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה עד שהיא מנצנצת. לבשל צדפות, צד רגיל למטה ראשון, פונה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות בסך הכל. שמן בישול מתובל מילואים.
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.