קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ברווזון צלוי עם כרוב חמוץ מתוק

ברווזון צלוי עם כרוב חמוץ מתוק
גשו לסופר וקנו עלה דפנה, סוכר חום, כרוב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: כרוב אדום חמוץ מתוק, כרוב אדום חמוץ מתוק, ו כרוב אדום חמוץ מתוק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את הקרביים והצוואר מברווזון; שמור לשימוש נוסף. יש לשטוף את הברווזון מתחת למים קרים; להתייבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות לדחוף את היד בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
שלב 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, כוסברה, ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מפזרים תערובת תבלינים תחת עור משוחרר. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת ברווזון.
5
מורחים מלח סלעים באופן שווה בתחתית מחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מניחים ברווזון, חזה למעלה, על סלע מלח. לנקב את העור מספר פעמים עם מזלג בשר. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
אופים ב 450 במשך 50 דקות או עד מדחום מגיע 18
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
לכסות ברווזון רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות. להיפטר עור לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
הכינו תערובת כרוב בזמן שברווזון צולה. להשרות ערמונים בקערת מים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
ניקוז.
11
חותכים חריץ במעטפת בצד המעוגל של הערמון. (ודא שסליט עובר את כל הדרך דרך פגז. אם לא, הם יתפוצצו.) לסדר ערמונים בשכבה אחת על צלחת מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות. מגניב 5 דקות; לקלף. קוצצים ערמונים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
12
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
14
מוסיפים כרוב, תפוח, סוכר, חומץ ועלה דפנה; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 5 דקות. מערבבים ערמונים, מרק, פירות יער ערער, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לבשל, חשופה, 10 דקות, ערבוב מדי פעם. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
ערמוניםערמונים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מגישים עם ברווזון.