קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

ברווז בסגנון איטלקי

ברווז בסגנון איטלקי
ברווז בסגנון איטלקי לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 625 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו קמח, בצל, תערובת רוטב ספגטי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ברווז ברוסט בסגנון יפני, ברווז מדומה בסגנון סיני עם אטריות, ו מחווני קונפי ברווז, בסגנון באנה-מי.

הוראות

1
בסיר גדול מטגנים בצל ופטריות ב -2 כפות חמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, גבינת הפרמזן, 1/4 כוס תערובת פטרוזיליה ורוטב ספגטי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטב ספגטיתערובת רוטב ספגטי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, מלח הבצל ומלח השום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מוסיפים ברווז, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי במחבת גדולה, ברווז חום משני הצדדים בחמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים ב -13 אינץ ' ללא שומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם תערובת עגבניות; מפזרים גבינות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 28-32 דקות או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור מדיום, מדחום בשר צריך לקרוא 165 מעלות צלזיוס; עשוי היטב 180 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מפזרים פטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
7
מגישים עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 90 דולר לבקבוק.
ברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון
ברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון