ברווז דבש
ברווז דבש נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1179 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ברווז, עלי בזיליקום, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ברווז עם דבש, ברווז בגריל עם דבש ערמונים, ו ברווז דבש שומשום עם ברוקולי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה קטנה לערבב יחד לערבב את בזיליקום, זנגביל ומלח ומפזרים תערובת על בתוך ומחוץ לברווז. ברווז דברים עם רבעים כתומים ושכב בצולה.
בסיר קטן לשלב את הדבש, חמאה, מיץ לימון ומיץ תפוזים להתרכז. מבשלים יחד על אש נמוכה עד syrupy; יוצקים קצת מהתערובת על הברווז, שומר את השאר עבור basting. כיסוי צולה.
אופים / צלי ברווזים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. הפעל חזה ברווז למטה, להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C) ו צלי מכוסה עוד 2 עד 2 1/2 שעות, או עד רך מאוד. אם תרצה, להפוך את השד ברווז במהלך הדקות האחרונות של בישול, לחום.