ברווז צרוב ברוטב תאנה
ברווז צרוב ברוטב תאנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא את סקאליון, תאנים, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה, חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את שדי הברווז בתבנית אפייה גדולה, צד העור למעלה. בקערה, להקציף 2 כפות כל שמן זית וחומץ עם דבש, בצל ירוק, אורגנו, מרווה, 2 שיני שום טחון, 1 כפית של טימין, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ו 1/4 כפית של allspice.
יוצקים את המרינדה על שדי הברווז ולהפוך למעיל. מכסים ומקררים במשך 4 שעות, פונים לאחר 2 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני הבישול.
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את היין, מרק ובצל עם השום הנותר, הסוכר, גרידה, 1/2 כפית של הקורנית וקמצוץ של allspice. מביאים לרתיחה ומוסיפים את התאנים. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות ומבשלים עד התאנים הם רק רך, על 25 דקות. תשליך את ההתלהבות.
מחית שליש מתערובת התאנה במעבד מזון, ואז לחזור לסיר. מערבבים את 1/2 הנותרים כפית של טימין ו 3 כפות של חומץ ועונה עם מלח; לשמור על חום.
הסר את הברווז מן המרינדה; יבש טפיחה. מתבלים קלות במלח. בכל אחד 2 מחבתות בינוניות, מחממים 2 כפות של שמן הזית הנותר.
מוסיפים את הברווז למחבתות, העור בצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 4 דקות. הפעל, להפחית את החום בינוני לבשל עד בינוני נדיר, על 3 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 דקות. חותכים דק את הברווז באלכסון ומגישים עם רוטב התאנה