ברווז צרוב ברוטב תאנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא את סקאליון, תאנים, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה, חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסדרים את שדי הברווז בתבנית אפייה גדולה, צד העור למעלה. בקערה, להקציף 2 כפות כל שמן זית וחומץ עם דבש, בצל ירוק, אורגנו, מרווה, 2 שיני שום טחון, 1 כפית של טימין, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ו 1/4 כפית של allspice.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
חזה ברווז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כוס חזה הודו מבושל מגורר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
יוצקים את המרינדה על שדי הברווז ולהפוך למעיל. מכסים ומקררים במשך 4 שעות, פונים לאחר 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני הבישול.
4
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את היין, מרק ובצל עם השום הנותר, הסוכר, גרידה, 1/2 כפית של הקורנית וקמצוץ של allspice. מביאים לרתיחה ומוסיפים את התאנים. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות ומבשלים עד התאנים הם רק רך, על 25 דקות. תשליך את ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מחית שליש מתערובת התאנה במעבד מזון, ואז לחזור לסיר. מערבבים את 1/2 הנותרים כפית של טימין ו 3 כפות של חומץ ועונה עם מלח; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר את הברווז מן המרינדה; יבש טפיחה. מתבלים קלות במלח. בכל אחד 2 מחבתות בינוניות, מחממים 2 כפות של שמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ברווז שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים את הברווז למחבתות, העור בצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 4 דקות. הפעל, להפחית את החום בינוני לבשל עד בינוני נדיר, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
8
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 דקות. חותכים דק את הברווז באלכסון ומגישים עם רוטב התאנה