ברוסקטה דובדבנים שוויצרית
ברוסקטה דובדבנים שוויצרית יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לביוב ולקטו שחיפשתם. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. למנה זו יש 249 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חומץ בלסמי, גבינה שוויצרית, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . עם ציון כפית של 59% , המנה הזו מוצלחת. נסו את פורטובלו ממולאים בברוסקטה , תפוחי אדמה ממולאים בברוסקטה וברוסקטה קייל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מטגנים את הבצל והשום בשמן עד לריכוך, כ-6 דקות.
מוסיפים את החומץ, הסוכר החום ומלח השום; מנמיכים את האש. מבשלים 3-4 דקות או עד שהבצל מתקרמל. מוסיפים את הדובדבנים; מבשלים 5 דקות נוספות או עד שהרוטב מתרכך.
מניחים לחם קלוי על תבנית אפייה; מורחים את תערובת הדובדבנים באופן שווה על הטוסט.
מפזרים גבינה ופטרוזיליה. צורבים על האש בגובה 7-10 ס"מ מהאש במשך 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה.