קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ברוסקטה עם שעועית לבנה, עגבניות מיובשות ובזיליקום

ברוסקטה עם שעועית לבנה, עגבניות מיובשות ובזיליקום
ברוסקטה עם שעועית לבנה, עגבניות מיובשות ובזיליקום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. לך לחנות ותביא עגבניות מיובשות בשמן, עלי בזיליקום, פתיתי צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון spoonacular של 61%. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, מינסטרונה עם עגבניות מיובשות ושעועית לבנה, ו שוק כבש W / שעועית לבנה ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את השעועית היטב ולאחר מכן לשים בסיר 1 ליטר. מכסים במים עד 1 אינץ ' מעל החלק העליון של השעועית. על חום בינוני גבוה, להביא לרתיחה. מיד לקחת את הסיר מן המבער, לכסות ולהחזיק במשך 1 שעה. לשנות את המים; להוסיף חצי שמן זית כתית, 1 שן שום עלה דפנה. לבשל שעועית על נמוך. מבשלים במשך כ 40 דקות או עד מכרז. במהלך 10 הדקות האחרונות, להוסיף 1/2 כפית מלח. מערבבים בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום ולהחזיק בסיר עם נוזל הבישול עד מגניב. זה יכול להיעשות 1 עד 2 ימים לפני ההגשה, ושמר בקירור.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
מחממים גריל או תנור-מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
גריל את הלחם משני הצדדים עד פריך. היזהר על חום גבוה כמו לחם שורף בקלות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
בעוד הלחם צלייה, במחבת סאוט על חום בינוני, טוסט השום פרוס בשמן זית. כאשר הוא זהב קל, להוסיף את פתיתי צ ' ילי, לבשל במשך 10 שניות ולאחר מכן להוסיף את עלי בזיליקום. לעשות את זה בזהירות, כמו בזיליקום עשוי להתיז קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
עם כפית מחוררת, להעביר את השעועית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 1 עד 2 כפות של שעועית בישול נוזלי (או נוזל משומר שעועית) ומערבבים הכל יחד. החזק חם. התאם עקביות, לפי הצורך, עם נוזל שעועית, קצת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית משומרתשעועית משומרת
6
כאשר עלי בזיליקום נבלים, להסיר תערובת מן החום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
7
מוסיפים את העגבניות המיובשות והפטרוזיליה הקצוצה. לזרוק לשלב ולהתאים את התיבול עם מיץ לימון, לטעום, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
מחליקים קלות את שן השום הנותרת בצד 1 של הלחם. מסדרים את הברוסקטה הקלויה על מגש הגשה וטפטוף עם שמן הזית הבתולי הנותר. למעלה כל חתיכה עם כמה תערובת עגבניות שעועית, ולאחר מכן באופן שווה לחלק את סלטה ריקוטה מעל התערובת.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
מגישים חמים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.