קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

ברוסקטות בראנץ' תותים

ברוסקטות בראנץ' תותים
אם יש לכם ריקוטה, שקדים, משחת שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בראנץ ' תות ברוסקטה, בראנץ ' תות פרפה, ו עוגת בראנץ ' קרם תות.

הוראות

1
טוסט הלחם בטוסטר או על מחבת מחבת מחבת עבור אפקט פסים. ממיסים רבע מהחמאה במחבת. כאשר הוא קצף, להוסיף את התותים, לחתוך בצד למטה, ומטגנים על חום גבוה במשך 2 דקות או עד שמתחילים caramelise.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
2
מוסיפים את החמאה הנותרת, הדבש והוניל, ומערבלים כדי להכין רוטב דביק. מערבבים את השקדים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לגרוף או להפיץ את הריקוטה על טוסט חם, ואז כפית על פירות יער חמים וחמאת דבש אגוז.
מרכיבים שתצטרך
חמאת אגוזיםחמאת אגוזים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
מגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורוד נוצץ, יין מבעבע, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה הראשונה שלי לברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.