ברוקולי בניחוח לימון
ברוקולי בניחוח לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 88 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. תמורת 52 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, אגוזי פקאן, קליפת לימון ועמילן תירס. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53% . ברוקולי ראב בניחוח לימון , סופלה ברוקולי בניחוח לימון וזיטי בניחוח מרווה עם ברוקולי, צנוברים וגרידת תפוז דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת קטנה, מקפיצים אגוזי פקאן בחמאה עד להזהבה; לְהַפְרִישׁ.
מניחים ברוקולי בסיר גדול; להוסיף 1 אינץ' מים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5-8 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים מערבבים בסיר קטן את הסוכר, עמילן התירס, המרק ומיץ הלימון עד לקבלת מרקם חלק. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך דקה אחת או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את קליפת הלימון והפלפל.
מסננים את הברוקולי ומניחים בקערת הגשה; מעל רוטב לימון ואגוזי פקאן.