ברוקולי גבינה מרק VIII
. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, קורנפלור, חצי שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מרק גבינה ברוקולי, מרק גבינה ברוקולי, ו מרק גבינה ברוקולי.
הוראות
קיטור את הברוקולי באוניית קיטור או במסננת על מים רותחים עד ירוק רך ובהיר, 15 דקות. תניח בצד.
בקערה בטוחה במיקרוגל גדול, לשלב חצי וחצי, 2 כוסות מים וגבינה. מבשלים במיקרוגל עד גבינה מותכת חלקה, ערבוב כל 2 דקות. מערבבים במלח, פלפל ואבקת שום ומבשלים 2 דקות יותר. בקערה נפרדת, לשלב עמילן תירס ונותר 2 כוסות מים, ערבוב להתמוסס.
לטאטא את תערובת קורנפלור לתוך המרק. להחזיר את המרק למיקרוגל, חימום ערבוב כל 2 דקות עד עבה. מערבבים בברוקולי; מחממים שוב ומגישים.