קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

ברוקולי וגבינה נפצו תפוחי אדמה

ברוקולי וגבינה נפצו תפוחי אדמה
ברוקולי וגבינה תפוחי אדמה מרוסקים דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 409 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה מרוסקים וברוקולי, תפוחי אדמה מרוסקים עם ברוקולי, ו תפוחי אדמה מרוסקים וברוקולי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
תחצי את תפוחי האדמה ותוסיפי לסיר גדול. מכסים במים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל את תפוחי האדמה במשך 10 דקות בזמן שאתה לקצץ ולקצוץ ברוקולי לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את הברוקולי לתפוחי האדמה ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
לנקז ולחזור לסיר החם להתייבש. מערבבים בחלב, חמאה וגבינה ומחית עד שהגבינה נמסה לתפוחי אדמה וברוקולי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעבירים לקערת הגשה, כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
גב שומן חזירגב שומן חזיר