ברוקולי עם פלפל אדום מתוק ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי עם פלפל אדום מתוק שום. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 77 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, גבינת פרמזן, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו ברוקולי עם שום ופלפל חריף (ברוקולי Strascinati), ברוקולי שום ופלפל אדום, ו ברוקולי Rabe עם שום ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים שום בשמן חם. מיד להוסיף ברוקולי, פלפל, בצל ומים. מבשלים 4 עד 6 דקות, תוך ערבוב מתמיד, עד ברוקולי הוא פריך רך ובצל מתחיל חום. מערבבים במלח.
מקום צלחת הגשה; למעלה עם גבינה.