קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

ברוקולי עם שום ופרסאטי

ברוקולי עם שום ופרסאטי
ברוקולי עם שום ופרסאטי הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פתיתי פלפל, יין, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: איך Spiralize ברוקולי: אטריות ברוקולי שום עם צנוברים קלויים, ברוקולי עם שום ופלפל חריף (ברוקולי Strascinati), ו ברוקולי עם שום.

הוראות

1
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן זית ושום עד רק רוחש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים ברוקולי ומבשלים, זורקים באופן קבוע במשך 8 עד 10 דקות, עד שאפילו הגבעול רך. השתמש ביין כדי להאט את המחבת למטה אם הוא מקבל חם מספיק כדי לחמם את השום. כאשר רך, להוסיף פתיתי פלפל אדום חזה ומניחים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
שום גויה®שום גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לשמש קונטורנו בשרים מטוגנים או בגריל.