קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

ברוקולי רביולי עם Parmigiano ופיסטוקים 2

ברוקולי רביולי עם Parmigiano ופיסטוקים 2
המתכון ברוקולי רביולי עם Parmigiano ופיסטוקים 2 יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 1174 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם ברוקולי rabe, ציר עוף, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו רביולי מחבת עם מתכון ברוקולי Rabe, ברווז חמישה תבלינים עם רביולי דלורית וברוקולי רביולי, ו סלט קישואים מגולחים עם פרמזן ופיסטוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור המילוי: להביא סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני. מניחים קערה של מי קרח מלוחים היטב על הדלפק.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיף את האספסוף ברוקולי ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
3
הסר את רב הברוקולי מן המים הרותחים ולצלול אותו מיד לתוך מי הקרח המלוחים. שמור את המים הרותחים כדי לבשל את הפסטה. לאחר rabe ברוקולי התקרר, להסיר אותו ממי הקרח ולסחוט כל עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
קוצצים דק את רב הברוקולי (מעבד המזון עובד ממש טוב כאן) ומכניסים אותו לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מוסיפים את הריקוטה, פרמזן וביצים ומפזרים מלח. התאם תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
שים את המילוי בשקית מאפה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
עבור הפסטה: הגדר את רולר הפסטה על ההגדרה הרחבה ביותר (#1). התחל עם חצי בצק הפסטה; לשמור על החצי השני מכוסה עד מוכן לשימוש. באמצעות הידיים, לשטח את הבצק ככל שאתה יכול כדי להקל על זה עובר רולר הפסטה. להעביר את הבצק דרך הגליל, פעמיים לאבק אותו בין לחמניות אם זה מרגיש דביק. מקפלים את הבצק לשלישים והופכים אותו 90 מעלות (רבע סיבוב) ומריצים אותו במכונת הפסטה 2 עד 3 פעמים. הזז את הגליל להגדרה הבאה (#
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
8
ותריץ את הפסטה. אבק קל עם קמח אם הבצק מרגיש דביק. המשך להעביר את הבצק דרך המכונה תוך צמצום הפתיחה (או הזזת ההגדרה למספר הגדול הבא) בין כל גליל. עצור כאשר אתה מגיע לרזון הנכון, זה יהיה בדרך כלל סביב מספר 5 או 6 על החוגה, אבל כל מכונה שונה, תצטרך להיות השופט של עובי הפסטה שלך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
מניחים את הבצק על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
מברשת את החצי התחתון של הבצק (החלק הקרוב ביותר אליך) בקלילות עם מים. זה הדבק שיחזיק את הרביולי ביחד. השתמש בדבק במשורה, אם אתה משתמש יותר מדי הפסטה תחליק ולא מקל. כדורי צינור 1 אינץ 'של מילוי על הפסטה כי כבר מוברש עם מים, משאיר על 2 אינץ' בין כל כדור. מקפלים את החצי העליון של הפסטה למטה מעל המילוי כדי לפגוש את הקצה התחתון. שימוש באצבעות המורה שלך, לחטט כל כדור מילוי לאטום את הרביולי נסגר, וכדי לוודא שאין בועות אוויר. באמצעות חותך עגול מחורץ או גלגל מאפה מחורץ או אפילו כוס שתייה, לחתוך כל רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
העברה למגש גיליון עם סולת או פולנטה ושמורה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט גדולה ומביאים לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף 1 כוס של ציר עוף ועונה עם מלח. לנער את המחבת כדי לשלב את החמאה והמניה, ומבשלים עד המניה צמצמה קצת והרוטב נראה קטיפתי והוא עקביות של שמנת כבדה. אם הרוטב מתעבה יותר מדי, להתאים את העקביות עם ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הרביולי לסיר של מים רותחים ומבשלים 3 עד 4 דקות. בזהירות להסיר את רביולי ממי הבישול ולשים אותם מיד לתוך הרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, רועד לעתים קרובות כדי להיות בטוח כי רביולי לא ' (TM)להיצמד לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מפזרים 1 כוס פרמזן מערבולת לשלב את הגבינה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
מעבירים את הרביולי למגש הגשה ומפזרים קצת יותר פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רביולירביולי
6
מקשטים עם פיסטוקים קצוצים ומגישים. מנג ' יה בנה!
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
7
שים את הקמח על משטח עבודה נקי ויבש. לעשות חור (זה נקרא גם באר) במרכז ערימת הקמח כי הוא כ 8 אינץ ' רחב (גדול יותר הוא בהחלט טוב יותר כאן). לפצח את כל הביצים והחלמון לתוך החור ולהוסיף את שמן זית, מלח ומים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8
באמצעות מזלג, להכות את הביצים יחד עם שמן זית, מלח ומים. באמצעות המזלג, להתחיל לשלב את הקמח לתוך תערובת הביצה; להיזהר לא לשבור את הצדדים של הבאר או תערובת הביצה יהיה לרוץ על כל הלוח שלך יהיה לך בלגן גדול! כמו כן, אל תדאג לגבי הגושים. כאשר מספיק קמח שולב בתערובת הביצה כי זה לא יהיה לרוץ בכל מקום כאשר הצדדים של הבאר שבורים, להתחיל להשתמש בידיים שלך כדי באמת לקבל הכל משולב היטב. אם התערובת היא הדוקה ויבשה, להרטיב את הידיים ולהתחיל ללוש עם ידיים רטובות. כאשר התערובת באמת באה יחד לתערובת הומוגנית, אז אתה יכול להתחיל ללוש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
כאשר לישה חשוב מאוד לשים את משקל הגוף שלך לתוכו, לקבל על גבי הבצק באמת למתוח אותו ולא לקרוע את הבצק. באמצעות העקבים של כפות הידיים, לגלגל את הבצק כדי ליצור בצק smooooth מאוד, גמיש. כאשר נעשה, הבצק צריך להיראות חלק מאוד ולהרגיש כמעט קטיפתי. לישה תימשך בדרך כלל מ-8 עד 10 דקות ללוש מנוסה ו-10 עד 15 ללוש חסר ניסיון. שים את משקל הגוף שלך לתוכו, אתה צריך ללוש! כאן נוצר המרקם המושלם והקשוח של הפסטה שלכם. כנס לשם ותהנה!
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
כאשר הפסטה כבר ללוש את העקביות המושלמת, לעטוף אותו פלסטיק ולתת לנוח לפחות 1 שעה. אם השימוש באופן מיידי לא לקרר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
11
רול לחתוך את הפסטה לצורה הרצויה. כמה חלק וגמיש!
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.