ברוקולי רוטב ראבה
רוטב ראבה ברוקולי יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 313 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות ומיצים שלהם, שמן זית, פסטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ברוקולי מבושל עם רוטב עגבניות פיקנטי, פסטה עם פטרניפס, ברוקולי ראבה ורוטב הודו צלוי, ו עוף ממולא במוצרלה מעושנת, עגבניות צלויות וברוקולי על תפוחי אדמה עם רוטב מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מטגן גדולה מחממים 3 כפות שמן זית על אש גבוהה.
מוסיפים את הבצל, ואז את השום.
תן להם להיות רכים אך לא משחימים. קוצצים גס את ראב הברוקולי ומוסיפים לתבנית. מתבלים במלח וזורקים עם הבצל והשום.
מוסיפים 1/4 כוס מי בישול פסטה ונתז שמן זית.
בואו לבשל במשך 2 דקות, ואז לדחוף לצד 1 של המחבת ולהוסיף את העגבניות לצד השני. מנמיכים את העגבניות למשך 2 דקות, ואז זורקים יחד עם ראב הברוקולי.
מוסיפים פסטה מבושלת, קורט פתיתי צ ' ילי וטפטוף שמן זית. מגררים קצת פקורינו די רומא על הפסטה וזורקים למעיל למשך 1 דקה
מחלקים באופן שווה בין 6 קערות פסטה חמות, מגרדים עוד גבינה על כל קערה ומגישים מייד.