בריא & טעים: חזיר בקארי עם תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 952 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם קמח, מיץ לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בריא & טעים: בשר חזיר צלוי En Cocotte עם תפוחים, שאלוט, בריא וטעים: כרוב אדום עם תפוחים ודבש, ו בריא וטעים: קארי קומקווט צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום חזיר חתוך לקוביות בכל הצדדים בשמן, על חום גבוה, במחבת לא מקל גדול, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תנמיך את החום לגובה בינוני.
3
מוסיפים תפוחים ובצל קצוץ לחזיר. Sauté 4 עד 5 דקות, עד מתחיל חום קל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מוסיפים קמח ותבלינים יבשים, מערבבים היטב וממשיכים לטגן במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מוסיפים את המרכיבים הנותרים, מכסים ומבשלים 30 דקות, ערבוב כל 5 עד 10 דקות.
6
הסר כיסוי, ומבשל במשך 5 דקות יותר, או עד הרוטב מגיע עקביות הרצוי.