קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ברים חלום

ברים חלום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברים חלום, ברים חלום, ו שרי חלום ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: התאם מתלה תנור למצב בינוני ותנור חום ל 177°. קו 13-על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם רדיד כבד לאורך עם גיליון אחד, ולאחר מכן לרוחב עם גיליון שני כדי ליצור קלע; מעיל עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
קמח תהליך, סוכר חום, פקאן, ומלח במעבד מזון עד פקאן הם קרקע בגסות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. הקש תערובת בחוזקה לתוך תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב על מתלה תיל 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
מערבבים קוקוס מגורר וקרם של קוקוס בקערה. בקערה נפרדת, להקציף ביצים, סוכר חום, קמח, אבקת אפייה, וניל, ומלח עד חלקה. מערבבים בפקאנים, ואז להפיץ מילוי על קרום מקורר. כפית גדושה של תערובת קוקוס על מילוי, ואז להתפשט לתוך אפילו שכבה ככל האפשר עם מרית גומי או גב של כף (זה יהיה לא אחיד).
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
אופים עד ציפוי הוא חום זהוב עמוק, 35 עד 40 דקות. מגניב במחבת 20 דקות, ולאחר מכן, להשתמש רדיד עודף למשוך החוצה על מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לאחר התקרר, להסיר רדיד לחתוך 24 חתיכות. (ברים ניתן בקירור במיכל אטום במשך 5 ימים.)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה