קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

ברים קרם קישואים

ברים קרם קישואים
. אם יש לך מאוד חמאה, קמח, חלב התאדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: קרם דה Menthe ברים (Aka Grasshopper ברים), מרק זוקיני עם קרם פרש, ו קרם לימון.

הוראות

1
מביאים סיר מים לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים את הקישואים עד במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים את הקישואים במסננת להגדיר בכיור, ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
4
שלב 1 כוס קמח, 1/2 כוס סוכר, ו 1/2 כוס חמאה רכה מאוד בקערה עד מתפורר היטב בשילוב. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
למדוד 3 כוסות של קישואים מבושלים, ומניחים לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את החלב התאדה וביצים, ומוסיפים 1 1/2 כוסות סוכר, 1/4 כוס קמח, 1 כף חמאה, ותמצית וניל לקישואים. דופק את הבלנדר מספר פעמים כדי לשלב את החומרים, ולאחר מכן להתמזג עד תערובת המילוי הוא pureed, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את התערובת על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
שלב 1 כף סוכר עם הקינמון בקערה קטנה, ומפזרים על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
אופים בתנור שחומם מראש עד אמצע הקינוח מוגדר, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
10
בואו מגניב, להתקרר במקרר לפני חיתוך.