קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות82
מגזין

בריסקט עם ג'ינג' ר, קליפת תפוז, עגבניות

בריסקט עם ג'ינג' ר, קליפת תפוז, עגבניות
המתכון בריסקט עם זנגביל, קליפת תפוז, עגבניות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 794 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך פטרוזיליה, מלח ופלפל, תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו סלט סרטן עם ג'ינג'ר וקליפת תפוז מיובשת, שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, ו קליפת תפוז מסוכרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 163°. העונה בריסקט עם מלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים את השמן לתנור הולנדי על חום בינוני. חום את הבשר במשך כ 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר, ולהניח בצד.
4
מוסיף את הבצל, גזר, שיני שום לתנור ההולנדי, בישול עד שהם רק מתחילים לרכך, הוספת שמן יותר במידת הצורך. להעלות את החום, לשפוך חומץ סיידר, ומערבבים עם כף עץ לגרד כל חתיכות כי יש דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לערבב, ומאפשרים לנוזל להפחית לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
6
שים את הבשר בחזרה בסיר, יחד עם המניה. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את העגבניות, הקורנית, עלה דפנה, גבעולי פטרוזיליה, זנגביל וכרישה למעלה. באמצעות מקלף ישר, להסיר את ההתלהבות ברצועות ארוכות מאחד הלימונים ואחד התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הוסף לסיר. מכסים ומניחים בתנור במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-275 ° F וממשיכים לבשל למשך 2 עד ½2 שעות נוספות, או עד למכרז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את הבשר והירקות מהסיר. השליכו את קליפות ההדרים, קורנית ופטרוזיליה, ג ' ינג ' ר, עלה דפנה וכרישה למעלה. אם בישול מראש, תן לסיר להתקרר, ומקרר את חזה הבקר ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת