ברי שיבולת שועל משמש
ברים משמש שיבולת שועל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 234 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ריבת משמש, אגוזי מלך, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -47 דקות. נסו ברי oat banananan אוכמניות, אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ו ברי שיבולת שועל שקדים תות (gf, vegan) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 9 על 13 על ידי 2 אינץ צלחת אפיית מתכת עם שמן צמחי ספריי בישול. בשורה התחתונה והצדדים של המחבת עם נייר קלף. לרסס את נייר הקלף עם תרסיס שמן צמחי בישול ולהניח בצד.
מילוי: בקערה קטנה, מערבבים יחד את הריבה ואת משמשים. תניח בצד.
קרום: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, קינמון, מלח וסודה לאפייה. מערבבים את שיבולת השועל ואגוזי מלך.
מוסיפים את החמאה, הביצה והוניל ומערבבים עד משולב.
באמצעות מזלג או אצבעות נקיות, לחץ בקלילות על מחצית תערובת הקרום על החלק התחתון של המחבת מוכן. באמצעות מרית, להפיץ את המילוי על הקרום משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה המחבת. מכסים את המילוי בתערובת הקרום הנותרת ולחץ בעדינות כדי לשטח.
אופים עד אור הזהב, על 30 עד 35 דקות. מגניב במשך 1 שעה.
חותכים לסורגים ולאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.