ברי תפוח להתפורר
קראמבל תפוחים ברי הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תפוחים טארט, חמאה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו תפוח ברי להתפורר, תפוח ברי להתפורר, ו מלון וגרגרי תפוחים מתפוררים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התפוחים בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה; מניחים בצד. בסיר קטן שלבו עמילן תירס ומיץ תפוחים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים חמאה, קינמון ומיץ לימון.
מפזרים פירות יער. בקערה קטנה שלבו את שיבולת השועל, הקמח והאגוזי מלך; מוסיפים שמן וסירופ. מפזרים מעל פירות יער.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהמילוי מבעבע והציפוי חום זהוב.