ברי Marzipan ריבת תות
ריבת תות Marzipan ברים הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו תבלין זול מאוד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם תמצית שקדים, סוכר ממתקים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ריבת סנגריה תות שדה מהירה, ו מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים 1 1/4 כוסות קמח, 1/2 כוס חמאה, ו 1/3 כוס סוכר חום יחד בקערה; תערובת לחץ לתוך מחבת מרובע 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה, כ 15 דקות.
מורחים ריבת תות עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות של קרום אפוי.
מערבבים 3/4 כוס קמח, 1/2 כוס סוכר חום, 1/4 כוס חמאה, 1/2 כפית תמצית שקדים, ומלח בקערה עד מתפורר.
מפזרים תערובת על שכבת ריבה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ -20 דקות. מגניב לגמרי.
לטאטא סוכר קונדיטורים, חלב, ו 1 כפית שקדים לחלץ יחד בקערה עד חלקה; לטפטף על ברים מקורר.