בר ברוסקטה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מוצרלה בצפיפות, חומץ יין, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ברוסקטה., ברוסקטה., ו BLT ברוסקטה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן גריל או broiler preheat. עם סכין משונן לחתוך לרוחב לחם לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. פרוסות גריל על מתלה להגדיר כ 4 אינץ ' מעל גחלים זוהרות במשך 1 עד 1 1 1/2 דקות בכל צד, או עד חום זהוב פריך בחוץ אבל עדיין רך בפנים. לחלופין, פרוסות ניתן לצלות בקבוצות תחת broiler כ 4 אינץ ' מחום 1 ל 1 1/2 דקות בכל צד, או עד זהב. לשפשף טוסטים עם שום בצד אחד מברשת קלות באותו צד עם שמן. טוסטים ניתן לבצע 1 שבוע קדימה ושמר במיכל אטום.;
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
במחבת קטנה לבשל שאלוט בשמן על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך. מערבבים עגבניות ומלח ופלפל לטעום ולבשל, ערבוב 30 שניות, או עד רק מחומם דרך. בקערה לזרוק יחד תערובת עגבניות עם גבינה, עירית, חומץ, מלח ופלפל, לפי הטעם, ותלולית על 1 כף בצד משומן של כל טוסט.;
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
למריחה על טוסט אם רוצים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להשליך גס נובע ירקות ולשטוף עלים ביסודיות. קוצצים גס את הירוקים (צריך להיות כ 6 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
ירוק
5
במחבת כבדה גדולה, לבשל רסק שום בשמן על חום נמוך בינוני, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים ירקות, מלח ופלפל וטובלים בחום גבוה בינוני, ערבוב, עד נבול ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
יוצקים כל נוזל עודף.
8
העברת תערובת לקערה וקריר כדי להתחמם. מערבבים מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
במחבת כבדה, חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מטגנים את החצילים, ערבוב, במשך 3 עד 5 דקות, או עד במכרז, ולהעביר לקערה. למחבת להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן בו לבשל את הבצל ואת הסלרי על חום מתון, ערבוב, במשך 5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים את הזיתים, צלפים, חומץ, סוכר, צימוקים, צנוברים ועגבניות ומבשלים את התערובת, מכוסים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 עד 10 דקות, או עד שהוא מבושל דרך הסלרי רך.