אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, יין, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, ו צלי בשר בקר מבושל איטי.
הוראות
1
כדי להכין צלי קדרה, מפזרים צלי באופן שווה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים צלי למחבת; מבשלים 5 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים צלי לבישול חשמלי איטי. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 8 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את המרק ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך עלי דפנה) למחבת; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים תערובת מרק לבישול איטי. מסדרים גזר ותפוחי אדמה סביב צלי בתנור איטי. לכסות ולבשל על 2 שעות גבוהות. להפחית את החום נמוך; לבשל 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
8
הסר עלי דפנה וזרעי קורנית מ cooker איטי; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
9
הסר צלי מ סיר איטי; לגרוס עם 2 מזלגות.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
10
כדי להכין גרמולטה, לשלב פטרוזיליה ושאר החומרים בקערה קטנה, ערבוב היטב.
הערה יין: צלי מבושל איטי יש בשר רך זה פשוט אבל חושני, במיוחד כאשר הטעמים של הצלי שזורים עם האדמה של ירקות שורש ארוך ומבושל. יינות שעובדים היטב עם מאכל כזה הם גם רכים, ארצי, ו (בדרך כלל) אדום. אחד המועדפים שלי הוא zinfandel גמיש כגון גפן הישן של בוגל זינפנדל מקליפורניה (11$). -- קארן מקניל .