קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

בשר בקר משומר

בשר בקר משומר
קציץ בשר משומר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 103 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם מלחת, מלח כשר, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה נהדר. מתכונים דומים: בשר בקר משומר, בשר בקר משומר, ו בשר בקר משומר הטוב ביותר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להמיס את החמאה במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הפלפל ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים מעט, כ 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
4
מוסיפים את השום, בשר משומר וכרוב, טימין, אורגנו ופלפל שחור למחבת ומערבבים לשלב. לאחר שילוב, להפיץ את החשיש באופן שווה על המחבת ולחץ בחוזקה למטה עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
בשר משומרבשר משומר
כרובכרוב
אורגנואורגנו
שוםשום
מורחיםמורחים
טימיןטימין
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
5
מניחים מכסה כבד, צלחת חסינת חום או מחבת שנייה ישירות על גבי החשיש ולאפשר לבשל עד השחמה, כ 10 דקות. לאחר 10 דקות מערבבים תערובת, לחץ שוב למטה, למעלה עם המכסה ולאפשר לבשל עוד 5 עד 6 דקות, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מגישים באופן מיידי.
7
* הערה של קוק: חזה בקר צריך להיות מוכן דרך שלב brining, אבל לא מבושל.
8
מניחים את הבשר המשומר, פלפל, allspice, עלי דפנה ומלח לתוך סיר 8 ליטר גדול יחד עם 3 ליטרים של מים. כיסוי ולהגדיר על חום גבוה. מביאים לרתיחה, להקטין את החום לנמוך ומבשלים, בבית רתיחה נמוכה במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
עלי דפנהעלי דפנה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
לאחר 2 1/2 שעות להוסיף את הגזר, בצל, תפוחי אדמה וסלרי. חזור לרתיחה וטבח שנחשף במשך 15 דקות. לאחר 15 דקות, מוסיפים את הכרוב ומבשלים עוד 15 עד 20 דקות עד שתפוחי האדמה והכרוב רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
כרובכרוב
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
10
הסירו את עלי המפרץ והגשו מיד.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
11
מניחים את המים לתוך סיר גדול 6 עד 8 ליטר יחד עם מלח, סוכר, מלחת, מקל קינמון, זרעי חרדל, גרגרי פלפל, ציפורן, allspice, גרגרי ערער, עלי דפנה וג ' ינג ' ר. מבשלים מעל חום גבוה עד שהמלח והסוכר התמוססו.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
מקל קינמוןמקל קינמון
זרעי חרדלזרעי חרדל
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
הסר מהחום והוסף את הקרח. מערבבים עד הקרח נמס. במידת הצורך, מניחים את המלח למקרר עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות F. ברגע שהוא התקרר, מניחים את העטין בשקית zip העליון 2 ליטר ולהוסיף את המלח. לאטום ולשכב שטוח בתוך מיכל, לכסות ולמקם במקרר במשך 10 ימים. בדוק מדי יום כדי לוודא הבשר שקוע לחלוטין ומערבבים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
בקרבקר
קרחקרח
13
לאחר 10 ימים, להסיר מן המלח ולשטוף היטב מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
מיםמים
14
מניחים את חזה הבקר לתוך סיר רק גדול מספיק כדי להחזיק את הבשר, להוסיף את הבצל, גזר וסלרי לכסות עם מים על ידי 1 אינץ'. הגדר מעל חום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות בעדינות ומבשלים 2 1/2 עד 3 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
הסר מן הסיר דק פרוסה על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר

מרכיבים

2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')2עלי דפנה, מתפורריםעלי דפנה, מתפוררים2קילוגרםבשר בקר, גזוזבשר בקר, גזוז0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחורפלפל שחור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds1ראש קטןכרוב, קצוץ, כ 2 ק כרוב, קצוץ, כ 2 ק " ג1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר חתוך, כ 4 קטןגזר חתוך, כ 4 קטן113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלרי קצוץ, כ 2 גבעוליםסלרי קצוץ, כ 2 גבעולים1מעקבסלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס1מקל קינמון, שבור לכמה חתיכותמקל קינמון, שבור לכמה חתיכות1חתיכות טופי הית' ברטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםallspice הקרקעallspice הקרקע1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע11 כף אורגנו מיובשפלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated12גרגרי ערער שלמיםגרגרי ערער שלמים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםלתיבול בשרלתיבול בשר1קטןבצל, לרבעיםבצל, לרבעים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל קצוץ, כ 2 קטןבצל קצוץ, כ 2 קטן1חתיכות טופי הית' בראורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה, קלופים וקצוצים, כ 3 בינוניתפוחי אדמה, קלופים וקצוצים, כ 3 בינוני2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום קצוץ דקפלפל אדום קצוץ דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2בצל צהוב בינוני, קצוץרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת8כל גרגרי allspiceכל גרגרי allspice22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסsaltpetersaltpeter