קציץ בשר משומר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 103 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם מלחת, מלח כשר, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה נהדר. מתכונים דומים: בשר בקר משומר, בשר בקר משומר, ו בשר בקר משומר הטוב ביותר.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להמיס את החמאה במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הפלפל ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים מעט, כ 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
4
מוסיפים את השום, בשר משומר וכרוב, טימין, אורגנו ופלפל שחור למחבת ומערבבים לשלב. לאחר שילוב, להפיץ את החשיש באופן שווה על המחבת ולחץ בחוזקה למטה עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
בשר משומר
כרוב
אורגנו
שום
מורחים
טימין
תפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
5
מניחים מכסה כבד, צלחת חסינת חום או מחבת שנייה ישירות על גבי החשיש ולאפשר לבשל עד השחמה, כ 10 דקות. לאחר 10 דקות מערבבים תערובת, לחץ שוב למטה, למעלה עם המכסה ולאפשר לבשל עוד 5 עד 6 דקות, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מגישים באופן מיידי.
7
* הערה של קוק: חזה בקר צריך להיות מוכן דרך שלב brining, אבל לא מבושל.
8
מניחים את הבשר המשומר, פלפל, allspice, עלי דפנה ומלח לתוך סיר 8 ליטר גדול יחד עם 3 ליטרים של מים. כיסוי ולהגדיר על חום גבוה. מביאים לרתיחה, להקטין את החום לנמוך ומבשלים, בבית רתיחה נמוכה במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
עלי דפנה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פלפל
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
לאחר 2 1/2 שעות להוסיף את הגזר, בצל, תפוחי אדמה וסלרי. חזור לרתיחה וטבח שנחשף במשך 15 דקות. לאחר 15 דקות, מוסיפים את הכרוב ומבשלים עוד 15 עד 20 דקות עד שתפוחי האדמה והכרוב רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
כרוב
גזר
סלרי
בצל
10
הסירו את עלי המפרץ והגשו מיד.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
11
מניחים את המים לתוך סיר גדול 6 עד 8 ליטר יחד עם מלח, סוכר, מלחת, מקל קינמון, זרעי חרדל, גרגרי פלפל, ציפורן, allspice, גרגרי ערער, עלי דפנה וג ' ינג ' ר. מבשלים מעל חום גבוה עד שהמלח והסוכר התמוססו.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
מקל קינמון
זרעי חרדל
פלפל
עלי דפנה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציפורן
ג ' ינג ' ר
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
הסר מהחום והוסף את הקרח. מערבבים עד הקרח נמס. במידת הצורך, מניחים את המלח למקרר עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות F. ברגע שהוא התקרר, מניחים את העטין בשקית zip העליון 2 ליטר ולהוסיף את המלח. לאטום ולשכב שטוח בתוך מיכל, לכסות ולמקם במקרר במשך 10 ימים. בדוק מדי יום כדי לוודא הבשר שקוע לחלוטין ומערבבים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
בקר
קרח
13
לאחר 10 ימים, להסיר מן המלח ולשטוף היטב מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח
מים
14
מניחים את חזה הבקר לתוך סיר רק גדול מספיק כדי להחזיק את הבשר, להוסיף את הבצל, גזר וסלרי לכסות עם מים על ידי 1 אינץ'. הגדר מעל חום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות בעדינות ומבשלים 2 1/2 עד 3 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז.