בשר בקר
מתכון בשר בקר מוכן בתוך כ 4 שעות ו 35 דקות והוא בהחלט אדיר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 418 קלוריות. אם יש לכם בצל, עלי פטרוזיליה שטוחים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. ציון זה הוא סופר. נסו חזה בקר לברביקיו, בשר בקר דד לשפשף #1, ו חזה בקר לברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
על קרש חיתוך מועכים את השום ו -1 / 2 כפית המלח יחד עם הצד השטוח של הסכין לעיסה.
מוסיפים את הרוזמרין וממשיכים לרסק עד להטמעה.
שמים את משחת השום-רוזמרין בקערה קטנה ומוסיפים 2 כפות שמן זית; מערבבים לשילוב.
מתבלים את שני צידי החזה בכמות לא מבוטלת של מלח כשר ופלפל שחור גרוס.
מניחים תבנית צלייה גדולה או תנור הולנדי על להבה בינונית-גבוהה ומצפים בשמן הזית שנותר.
מכניסים את החזה לתבנית הצלייה וצורבים ליצירת קרום חום יפה משני הצדדים.
הניחו את הירקות סביב החזה ושפכו את משחת הרוזמרין על כל העניין.
מוסיפים את היין והעגבניות; זורקים פנימה את הפטרוזיליה ועלי הדפנה. מכסים את התבנית היטב בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור.
אופים כ -3 עד 4 שעות, מתבשלים כל 30 דקות עם מיצי התבנית, עד שהבקר רך במזלג.
מוציאים את החזה לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח 15 דקות. גורפים את הירקות מהתבנית הצלייה ועל מגש, מכסים כדי להתחמם.
יוצקים מעט מעודפי השומן, ומניחים את תבנית הצלייה עם מיצי התבנית על הכיריים על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים ומערבבים במשך 5 דקות עד שהרוטב מצטמצם ב -1/
(אם אתם רוצים רוטב סמיך יותר, ערבבו 1 כף קמח עם 2 כפות יין או מים והתמזגו ברוטב).
פורסים את החזה על פני התבואה (קווי השריר) באלכסון קל.
מגישים עם לביבות תפוחי אדמה.
4 תפוחי אדמה אדומים בינוניים, קלופים
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
2 חלבוני ביצה, טרופות קלות
בעזרת פומפיית קופסאות או מעבד מזון מגרדים גס את תפוחי האדמה והבצל.
שים את תפוחי האדמה והבצל המגוררים יחד בבד גבינה או במגבת תה וסובב אותה כדי לסחוט את עודפי הנוזלים.
מכניסים את תפוחי האדמה והבצל היבשים לקערה ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים פנימה את החלבונים והעירית כדי לקשור את התערובת יחד.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית ומצפים בשמן בגודל 1/4 אינץ'. עבור כל פנקייק, לקחת על 2 כפות של תערובת תפוחי אדמה ושחרר לתוך השמן החם; בעדינות לשטח עם מרית כך שהם מטגנים דק ופריך. מטגנים 3 עד 4 דקות מכל צד, עד להזהבה.
מוציאים למגבות נייר לניקוז; מתבלים במלח בעוד לביבות תפוחי האדמה עדיין חמות. ממשיכים בטיגון, מוסיפים עוד שמן לפי הצורך, עד שכל התערובת נגמרת.
מגישים מיד עם רוטב תפוחים, אם רוצים.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
ניתן לשלב חזה בקר עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את סדרת לאפונד סרה סירה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![סדרת לאפונד סרה סירה]()
סדרת לאפונד סרה סירה
2015 היה יבול קטן מאוד נותן ביטוי צפוף של פינו נואר. 7 שיבוטים ב 12 שונה תסיסה הרבה לאפשר מיזוגשכבות של מורכבות ועדינות.