קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות11
מגזין

בשר ברביקיו, בייקון, תבשיל שעועית

בשר ברביקיו, בייקון, תבשיל שעועית
המתכון ברביקיו בשר, בייקון, תבשיל שעועית יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו קטשופ עגבנייה של היינץ, חומץ יין, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תבשיל עוף ושעועית ברביקיו, כיסי פיצה ברביקיו בייקון בקר, ו תבשיל בקר ושעועית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד בסיר כבד תחתית על חום גבוה בינוני. מערבבים לעתים קרובות עד התערובת מגיעה לרתיחה. מרתיחים במשך דקה אחת, להסיר מהחום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מחסנית שני קילוגרמים של בייקון ולחתוך על הפרוסות מה שהופך את רצועות רחבות אינץ'. במחבת גדולה, מטגנים את הבייקון, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך וחום. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לנקז את שומן החזיר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה לשבור את בשר טחון לתוכו. אם משתמשים בבצל, מוסיפים אותו בשלב זה. המשך לשבור אותו עם כפית כפי שאתה מבשל אותו עד הבשר הוא השחמה. במידת הצורך, לנקז כל שומן עודף מן הבשר. בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את הרוטב, בשר, בייקון ושעועית עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחלקים את התערובת בין 9 אינץ 'על ידי 13 אינץ' על ידי 2 אינץ 'מחבת 8 אינץ' על ידי 8 אינץ 'על ידי 2 אינץ' מחבת מרובע.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים (חשוף) במשך 1 שעה או עד מאוד מבעבע וחם לאורך כל הדרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
לרסס את הקערה של להכניס crock סיר איטי עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את התערובת לתוך הכנס,לכסות, ומבשלים על נמוך במשך 4 עד 6 שעות או עד מאוד מבעבע וחם כל הדרך.
3
אחסן שאריות מכוסות היטב במקרר או לחלק מנות בגודל ארוחה בודדת להקפיא במיכל אטום עד 6 חודשים. לחמם עם קורטוב של מים בסיר מכוסה או במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

יין זינפנדל ורוזה הם בחירה מצוינת לברביקיו. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. אתה יכול לנסות אלון החווה לודי זינפנדל. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
Oak Farm Lodi Zinfandel
Oak Farm Lodi Zinfandel
לודי זינפנדל נועז עם ארז, דובדבנים מצופים בשוקולד מריר ותבלינים. עשיר בטעם וחלק במרקם.פרי הזינפנדל הגיע משני כרמים. אחד הוא ממזרח לhwy 99, שמגודל על ידי אהרון שין נשתל בשנת 1986. הכרם ממוקם בנהר מוקלומן SUB AVA. זה אדמה חולית למדי עושה את זה כצפוי אחד הכרמים הראשונים להבשיל לבגרות. זה ראש מאומן (אין מערכת סורג חוט לתפוס) והוא מעובד בר קיימא. הכרם השני הוא כרם הוהנריידר ליד דרך פלטיאר מזרחית להווי 99 ובקושי נמצא בסאב אווה ג ' האנט. הוא נטוע בשנת 1958 יש אדמת לום חולית. זה גם ראש מאומן (אין מערכת סורג חוט לתפוס) והוא מעובד בר קיימא.