קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

בשר ג'ירו מסורתי

בשר ג'ירו מסורתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר ג'ירו מסורתי. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם marjoram, טלה טחון, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. מתכונים דומים: בשר ג'ירו, Seitan Gyro בשר, ו בשר ג'ירו ורוטב צזיקי.

הוראות

1
מניחים את הבצל במעבד מזון, ומעבדים עד קצוץ דק. לגרוף את הבצלים על מרכז מגבת, לאסוף את הקצוות של המגבת, ולסחוט את הנוזל מן הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מניחים את הבצלים לתוך קערת ערבוב יחד עם כבש ובשר. מתבלים בשום, אורגנו, כמון, אזובית, רוזמרין, טימין, פלפל שחור ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מרז ' ורםמרז ' ורם
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים היטב עם הידיים עד בשילוב טוב. מכסים, ומקררים 1 עד 2 שעות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
4
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים את תערובת הבשר לתוך מעבד המזון, ואת הדופק במשך כדקה עד קצוץ דק ואת התערובת מרגישה דביק. לארוז את תערובת הבשר לתוך מחבת כיכר 7x4 אינץ', לוודא שאין כיסי אוויר. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
מניחים את מחבת כיכר על המגבת, בתוך מחבת הקלייה, ומניחים לתנור שחומם מראש. ממלאים את מחבת הקלייה במים רותחים כדי להגיע לחצי הדרך במעלה צידי מחבת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים עד בשר ג ' ירו הוא כבר לא ורוד במרכז, ואת הטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות F (75 מעלות C) על מדחום בשר, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
יוצקים את כל השומן המצטבר, ולאפשר להתקרר מעט לפני חיתוך דק ומשרת.