קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

בשר חזיר צלוי טנדורי

בשר חזיר צלוי טנדורי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? טנדורי בשר חזיר צלוי טנדרלוין יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. לך לחנות ותביא פילה חזיר, ג'ינג'ר, שיני שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פילה חזיר צלוי, פילה חזיר צלוי, ו פילה חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מדפים בתנור העליון והאמצע תנורים מחממים מראש ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים מיץ לימון, יוגורט, ג ' ינג ' ר, שום, 1/2 כפית. מלח, כמון, כוסברה, קאיין וכורכום בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים חזיר בפלדת אל חלד או קערת זכוכית וכפית חצי תערובת יוגורט על גבי, הפיכת חזיר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תנו לעמוד בזמן שהתנור מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מעבירים את הטנדרלוין לתבנית אפייה מעוטרת, ומאפשרים למרינדה עודפת לטפטף בחזרה לקערה. צלי על מתלה באמצע במשך 10 דקות, להתהפך, לשפוך תערובת יוגורט שנותר על בשר חזיר ולהמשיך לצלות עד מדחום שנקרא מיידית ממוקם במרכז חזיר קורא 63°, 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הגדר תנור כדי לצלות, מניחים גיליון אפייה על המדף העליון, ו לצלות במשך 2 עד 3 דקות, הופך פעם אחת, עד שני הצדדים של חזיר הם השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ