בשר חזיר צלוי עם פירה בצל מתוק וטמפורה מרווה פריך
המתכון בשר חזיר צלוי עם פירה בצל מתוק ו טמפורה מרווה פריך יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 3 שעות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 742 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך טמפורה מרווה, זרעי חרדל, זרעי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. וזה טוב. מתכונים דומים: טמפורה מרווה פריך, בשר חזיר צלוי עם מרווה ובצל מלית ורוטב, ו חזיר צלוי עם רוטב חריף בצל מתוק.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את גרגרי ערער, זרעי שומר, זרעי כוסברה וציפורן ולבשל על חום גבוה בינוני, רועד את הסיר לעתים קרובות, עד התבלינים הם קלויים וריחני, 3 דקות.
מוסיפים את הצ ' ילי, זרעי החרדל ועלי המפרץ וטוסט במשך 30 שניות. מערבבים את הקורנית, מוסיפים 1 ליטר מים לסיר ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום וקצף בסוכר ו 3/4 כוס מלח עד מומס.
להעביר את התערובת קומקום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים את 4 ליטרים הנותרים של מים קרים, ולאחר מכן מוסיפים את צלי החזיר. מכסים ומקררים במשך 24 שעות.
הסר את החזיר מן המלח; להשליך את המלח. יש לשטוף את הצלי ולטפוח יבש עם מגבות נייר. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
לחמם מחבת גדולה מאוד ovenproof מעל חום גבוה בינוני.
מוסיף את החזיר, צד שומן למטה, וחום בכל רחבי, על 5 דקות לכל צד.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים כ 1 שעה ו 15 דקות, או עד הצלי הוא השחמה היטב מדחום קריאה מיידית מוכנס במרכז רושם 14
להעביר את הצלי ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות. לגלף את צלי החזיר ל-8 צלעות.
מגישים עם פירה בצל מתוק ו טמפורה מרווה פריך.