קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

בשר חזיר שומני-פרושוטו-ממולא בשר חזיר צלוי

בשר חזיר שומני-פרושוטו-ממולא בשר חזיר צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שומר-ו-פרושוטו ממולא חזיר בשר חזיר צלוי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם נורת שומר, ירך חזיר, לחם כריךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו Lemon-And Prosciutto-ממולא חזיר Loin צלי עם Broccolini, בשר חזיר צלוי עם תאנה פרושוטו מלית, ו בשר חזיר צלוי עם סלט שומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הלחם במעבד מזון מצויד מצורף להב דופק לתוך פירורים עדינים, על 15 (1-שנייה) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הסר לקערה גדולה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים את שומר, תפוח, בצל במעבד המזון ואת הדופק לחתיכות בסדר לא גדול יותר גרגר של אורז, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, על 20 (1-שנייה) פולסים; להפריש.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את תערובת שומר מעובד והרוזמרין, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1
מערבבים את המלח, זרעי שומר, רוזמרין, פלפל, וסוכר בקערה קטנה עד בשילוב; להגדיר aside.To פרפר החזיר, למקם אותו על קרש חיתוך עם קצה אחד מצביע לעברך. פרוסה לאורך המרכז, כמעט אבל לא ממש חיתוך דרך החזיר, משאיר על 1/2-עד 3/4 אינץ עובי של בשר שלם. פתח את החזיר כמו ספר ודחוף אותו לשטח.החל בצד שמאל, עם להב הסכין מקביל קרש החיתוך ואת הלהב פונה שמאלה, לחתוך את אורך התפר, שמירה על עובי 1/2-ל 3/4 אינץ'. משוך את הבשר פתוח ולחץ למטה כדי לשטח. המשך חיתוך ושיטוח עד החצי השמאלי כולו הוא 1/2-עד 3/4 אינץ ' עובי. סובב את החזיר וחזור על החצי השני. באופן שווה להפיץ את המילוי שמור על החזיר, משאיר גבול 1-1 / 2 אינץ'. אופקית לסדר את הפרושוטו על המילוי, חתיכה אחת חופפת מעט הבא. החל בצד ימין, לגלגל את החזיר לתוך גליל הדוק. לקשור את החתיכות של חוט סביב החזיר, ריווח אותם על 1 1/2 סנטימטרים זה מזה ו זמירה את כל עודף. באמצעות הידיים שלך, לשפשף את השמן באופן שווה על החלק החיצוני של החזיר, ולאחר מכן לשפשף את הצלי עם כל תערובת התבלינים שמורות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
פרושוטופרושוטו
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
חוט קצביםחוט קצבים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את התפר צלוי בצד על תבנית אפייה מוכן ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 232° ולסדר מתלה באמצע.צלוי עד חזיר הוא חום זהוב בהיר על גבי, על 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F, סובב את תבנית האפייה, וצלה עד שמד חום מיידי מוכנס למרכז אוגרי החזיר 145 ° F, כ-25 עד 35 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
תנו לצלי לנוח על תבנית האפייה בצורה רופפת עם נייר במשך 20 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה