בשר לייט: ספגטי עם כרובית קלויה עם פירורי לחם בייקון
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרובית קלויה עם פירורי לחם Herbed, בשר לייט: Portobello ו Herbed Ricotta כריכים, ו בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור מחממים מסודרים עם שני מתלה עד 400 ° F. לשטוף את הכרובית, לקצץ את העלים, לחתוך חצי לאורכו, דרך הליבה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את החלק הליבה קשה גזע ולאחר מכן לפצל את הכרובית לפרחים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
3
שים את הפרחים בתבנית אפייה עם השום ומעייל הכל עם שמן זית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
מעבירים למתלה העליון בתנור וצולים כ -45 דקות, עד שהכרובית מכרז ובראונינג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים את רצועות הבייקון כמה סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מכוסה בנייר קלף. הגדר בתנור על המדף התחתון במשך כ 15 דקות או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוציאים מהתנור ומעבירים את פרוסות הבייקון למגבת נייר כדי לספוג שומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בעוד הכרובית צולה, טוסט פירורי הלחם במחבת סאוטה יבשה מעל חום בינוני גבוה, רק עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
זיתים בשלים שלמים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר אותם לצלחת ולהניח בצד.
9
מוסיף את החמאה למחבת sauté ולהמיס. מערבבים את השום ואת sauté במשך כ 1 דקה, דואג לא לשרוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים את החמאה והשום המומסים על פירורי הלחם הקלויים בקערת ערבוב בינונית ומערבבים בעשבי תיבול. פורסים את הבייקון לתוך פירורי הלחם. מערבבים היטב כדי לשלב הכל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
11
כאשר הכרובית נעשית להסיר מהתנור ולהניח בצד להתקרר מעט. קוצצים את הפרחים הקלויים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מחממים את המניה לרתיחה במחבת sauté רחבה, צדדית מעל חום בינוני גבוה. זרוק את הפסטה בסיר של מים מלוחים רותחים ומבשלים עד רק underdone.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
13
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למניה הבוערת. מבשלים עוד 3 דקות. מערבבים את הכרובית, את שמן הזית ואת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
14
מחלקים את הפסטה בין קערות בודדות או מגישים על מגש.