קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגרידת לימון

ניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגרידת לימון
ניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגלידת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, אפיית תפוחי אדמה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gemelli עם אספרגוס, ריקוטה, ארוגולה, גרידת לימון, עשבי תיבול-לימון גרידת חמאה, ו ניוקי עם חמאה חומה ומרווה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400F, מנקבים תפוחי אדמה במזלג כמה פעמים ומניחים אותם על מתלה התנור. אתה יכול גם להשתמש במחבת rimmed אם אתה מעדיף, ואופים עד רך מאוד, על 50 עד 60 דקות. לחלופין, מקום פירסינג תפוחי אדמה על צלחת מיקרוגל בטוח ומבשלים על גבוה עד מאוד רך, על 10 עד 12 דקות במיקרוגל 1000 ואט שלי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר תנור או מיקרוגל ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות.באמצעות סכין קילוף או האצבעות שלך, לקלף את העור מן potatoesזה צריך פחות או יותר ליפול בשלב זה; להשליך עורות.לשבור תפוחי אדמה מבושלים לקוביות ולמקם בריסר תפוחי אדמה. לחץ דרך לקערה עמוקה. חזור עם שאריות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוסיפים קמח ומתבלים במלח. באמצעות הידיים שלך, בעדינות ללוש תערובת בקערה כדי ליצור בצק רך. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש עוד דקה עד שהוא יוצר כדור חלק.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, לעצב את הניוקי. התחל על ידי צלילה בצק לתוך 6 עד 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
גלגל כל חתיכה לתוך חבל עבה 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
חותכים את 1 1/2 אינץ חתיכות. הפוך חריצים בניוקי על ידי הצבת אחד בכל פעם למרכז כף היד שלך בעדינות מתגלגל עליהם עם בלנדר מאפה. אתה יכול להשתמש לסירוגין את הקוצים של מזלג( ראה להלן), וזה מה שנהגתי לעשות עד שהיה לי רגע אאוריקה שלי עם בלנדר מאפה. זה עלול לקחת כמה מנסה לעשות את זה נכון, ואם זה לא עובד לפי הצורך, להשאיר את הניוקי כמו שהם עדיין טעם טוב בלי החריצים! חזור עם הבצק שנותר.מלח את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את הניוקי בצורת ומבשלים עד שהם עולים אל פני המים, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה עמוקה. לזרוק עם החמאה כדי מעיל היטב. כפית לתבנית קרמיקה או זכוכית חסינת תנור (צלחת עוגה עובדת נהדר). באופן שווה כפית רוטב מרינרה על גבי ומפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד זהב תוסס, על 10 עד 12 דקות.ניוקי חמאה חומים עם ארוגולה & לימון שמורים 22 כפות חמאה 1 / 2 אצווה של ניוקי מבושל מוכן (ראה מתכון לעיל)קומץ נדיב של עלי ארוגולה שטף ומיובשים, קרועים
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ניוקיניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
גרידה מגוררת טרי של 1 לימון
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
10
מיץ סחוט טרי של 1 לימון
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
11
מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
גבינת פרמזן מגוררת טרי, לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
13
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.מבשלים עד חמאה היא אגוז וריחני ריח אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את הניוקי וזורקים עד שמצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
15
מוסיפים את ארוגולה, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק במרץ ולבשל במשך 2 דקות נוספות. מחלקים בין שתי מנות העליון עם גבינת פרמזן מגוררת טרי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי

מרכיבים

1קומץנדיב של עלי ארוגולה שטופים ומיובשים, קרועיםנדיב של עלי ארוגולה שטופים ומיובשים, קרועים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(על 3 עד 4) אפיית תפוחי אדמה, שפשף נקי(על 3 עד 4) אפיית תפוחי אדמה, שפשף נקי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה, חתוכה לחתיכותחמאה, חתוכה לחתיכות2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו4ריבס, קצוץ טרי או קפואעיבוד לבישול יהודי איטלקי קלאסי על ידי Edda Servi Machlinעיבוד לבישול יהודי איטלקי קלאסי על ידי Edda Servi Machlin1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח, ועוד ללוש לפי הצורךקמח, ועוד ללוש לפי הצורך1אצווה של ניוקי מבושל מוכן (ראה מתכון לעיל)אצווה של ניוקי מבושל מוכן (ראה מתכון לעיל)1מיץ סחוט טרי של לימוןמיץ סחוט טרי של לימון1גרידת לימון מגוררת טריגרידת לימון מגוררת טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגרידת לימוןניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגרידת לימון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינת פרמזן מגוררת טרי, לפי הטעםגבינת פרמזן מגוררת טרי, לפי הטעם4ריבס, קצוץ טרי או קפואניוקי תפוחי אדמה Alla מרינרהניוקי תפוחי אדמה Alla מרינרה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Brancaia קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
Brancaia Chiant Classico Riserva
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו