ניוקי חמאה חומה עם ארוגולה וגלידת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, אפיית תפוחי אדמה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gemelli עם אספרגוס, ריקוטה, ארוגולה, גרידת לימון, עשבי תיבול-לימון גרידת חמאה, ו ניוקי עם חמאה חומה ומרווה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-400F, מנקבים תפוחי אדמה במזלג כמה פעמים ומניחים אותם על מתלה התנור. אתה יכול גם להשתמש במחבת rimmed אם אתה מעדיף, ואופים עד רך מאוד, על 50 עד 60 דקות. לחלופין, מקום פירסינג תפוחי אדמה על צלחת מיקרוגל בטוח ומבשלים על גבוה עד מאוד רך, על 10 עד 12 דקות במיקרוגל 1000 ואט שלי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר תנור או מיקרוגל ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות.באמצעות סכין קילוף או האצבעות שלך, לקלף את העור מן potatoesזה צריך פחות או יותר ליפול בשלב זה; להשליך עורות.לשבור תפוחי אדמה מבושלים לקוביות ולמקם בריסר תפוחי אדמה. לחץ דרך לקערה עמוקה. חזור עם שאריות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמה
ירקות בתערובת קליפורניה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוסיפים קמח ומתבלים במלח. באמצעות הידיים שלך, בעדינות ללוש תערובת בקערה כדי ליצור בצק רך. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש עוד דקה עד שהוא יוצר כדור חלק.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, לעצב את הניוקי. התחל על ידי צלילה בצק לתוך 6 עד 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
גלגל כל חתיכה לתוך חבל עבה 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
5
חותכים את 1 1/2 אינץ חתיכות. הפוך חריצים בניוקי על ידי הצבת אחד בכל פעם למרכז כף היד שלך בעדינות מתגלגל עליהם עם בלנדר מאפה. אתה יכול להשתמש לסירוגין את הקוצים של מזלג( ראה להלן), וזה מה שנהגתי לעשות עד שהיה לי רגע אאוריקה שלי עם בלנדר מאפה. זה עלול לקחת כמה מנסה לעשות את זה נכון, ואם זה לא עובד לפי הצורך, להשאיר את הניוקי כמו שהם עדיין טעם טוב בלי החריצים! חזור עם הבצק שנותר.מלח את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את הניוקי בצורת ומבשלים עד שהם עולים אל פני המים, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה עמוקה. לזרוק עם החמאה כדי מעיל היטב. כפית לתבנית קרמיקה או זכוכית חסינת תנור (צלחת עוגה עובדת נהדר). באופן שווה כפית רוטב מרינרה על גבי ומפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד זהב תוסס, על 10 עד 12 דקות.ניוקי חמאה חומים עם ארוגולה & לימון שמורים 22 כפות חמאה 1 / 2 אצווה של ניוקי מבושל מוכן (ראה מתכון לעיל)קומץ נדיב של עלי ארוגולה שטף ומיובשים, קרועים
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסרי
ניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
גרידה מגוררת טרי של 1 לימון
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
10
מיץ סחוט טרי של 1 לימון
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
11
מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
גבינת פרמזן מגוררת טרי, לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת
13
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.מבשלים עד חמאה היא אגוז וריחני ריח אבל לא שרוף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את הניוקי וזורקים עד שמצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
15
מוסיפים את ארוגולה, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק במרץ ולבשל במשך 2 דקות נוספות. מחלקים בין שתי מנות העליון עם גבינת פרמזן מגוררת טרי לשרת.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Brancaia קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.