בשר לייט: קינואה פילאף עם תפוחי אדמה מתוקים, כרוב, בייקון
בשר לייט: קינואה פילאף עם תפוחי אדמה מתוקים, כרוב, בייקון נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. גשו לסופר וקנו מים, כרוב, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: בשר לייט: עדשים, כרוב תבשיל צ'וריסו, בשר לייט: ספגטי עם כרוב עגבניות, ו בשר לייט: בייקון צ'יפוטלה רוטב.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 475 ° F.
2
בסיר בינוני עם מכסה הולם הדוק, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד הבייקון הוא פריך ואת השומן הוא שניתנו, על 10 דקות. שמור את חתיכות הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
3
זרוק את הבצלים לתוך שומן בייקון חם ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הקינואה וזורקים עד מצופה בשומן ואת הגרגרים קלויים מעט, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את המים 1/2 כפית מלח, מביאים לרתיחה, מערבבים פעם אחת, לכסות, להפחית עד נמוך ולתת לבשל ללא הפרעה עד המים נספגים ואת קינואה הוא רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
בעוד הקינואה מתבשלת, לזרוק את תפוחי אדמה מתוקים כרוב עם שמן זית ומלח להפיץ בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים עד שתפוחי האדמה והכרוב מתחילים להשחים במקומות ותפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
כאשר הקינואה מבושלת, מערבבים את תפוחי האדמה, כרוב, בייקון. למעלה עם פרוסות בצל ירוק וחתיכות בייקון שמורות.