בשר שומשום וירקות אסיאתיים מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב סויה, מים, אורז יסמין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, אסיאתית ירקות בקר מוקפץ, ו ירקות אסיאתיים מערבבים ומטגנים עם בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות חומץ, שמן שומשום, ואבקת חמישה תבלינים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף בשר; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו לעמוד 10 דקות.
4
הסר בשר מקערה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
5
שלב 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות חומץ, מים, ו קורנפלור, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
6
חום 1 כפית שמן בוטנים במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.