גאלו פינטו (שעועית ואורז)
גאלו פינטו (שעועית ואורז) נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם כמון טחון, מים, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גאלו פינטו (אורז ושעועית קוסטה ריקה), שעועית פינטו ואורז, ו עוף עסיסי עם שעועית פינטו ואורז.
הוראות
מערבבים את המרכיבים הראשונים 3 בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. מערבבים את האורז. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג. השליכו את עלי המפרץ. תניח את האורז בצד.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ו -6 המרכיבים הבאים (בצל דרך שום); מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים אורז, כוסברה ושעועית ומבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם.
מגישים עם רוטב תמרינדי חריף או רוטב פיקפה.