קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

גאלט מרציפן תפוחים

גאלט מרציפן תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Galette מרציפן תפוח. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, תפוח של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: פלאם-מרציפן גאלט, עוגת תפוחים מרציפן גרמנית, ו מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו מחבת רול ג ' לי עם לסכל; לסכל מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
רול בצק למעגל 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים בצק על מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגלגלים מרציפן למעגל 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים מרציפן על גבי בצק.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מערבבים תפוח, 1/2 כוס סוכר, קמח, 3/4 כפית תמצית שקדים, מיץ, ומלח בקערה גדולה; לזרוק היטב. תערובת תפוחים כפית על מרציפן. מקפלים 2 אינץ ' גבול הבצק מעל תערובת התפוח, לחיצה בעדינות כדי לאטום (הבצק יכסה רק חלקית תערובת תפוח).
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
מרציפןמרציפן
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אופים ב 425 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה (מילוי תפוח עשוי לדלוף מעט במהלך הבישול).
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מניחים 1/4 כוס סוכר בסיר כבד קטן על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לפי הצורך כדי לפזר את הסוכר באופן שווה (כ 4 דקות). לבשל 1 דקה או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
הסר מהחום; בזהירות לערבב 1/4 כפית תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
11
טפטוף מעל גאלט.