גאלט תפוחים כפרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Galette תפוח כפרי. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 422 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קיצור ירקות טרנס, קמח, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוח כפרי וגלט תות, גאלט עגבניות כפרי, ו גאלט אפרסק כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; לחתוך קיצור עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים מיץ תפוחים, 1 כף בכל פעם, משליכים עד הבצק לח ומתחיל להישאר יחד. לכסות בניילון נצמד; לצנן 30 דקות.
למילוי: לזרוק תפוחים עם מיץ לימון.
לטאטא יחד 4 מרכיבים הבאים; לשפוך על תפוחים, לזרוק עד בשילוב היטב.
פתח בצק; מניחים על נייר קלף.
מניחים בצק קלף על גיליון אפייה מעוטר; מסדרים תפוחים במרכז, עוזבים גבול 2 אינץ'. מקפלים קצוות; לחץ בעדינות כדי לאטום. תפוחים מנוקדים עם חמאה.
מברשת בצק עם ביצה לשטוף; מפזרים סוכר גס. כיסוי רופף עם נייר; אופים 2530 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות או עד רך וזהב.