קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה

גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה
גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 429 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא חלב, תפוחי אדמה חלודים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פעמיים אפוי תפוחי אדמה גבינה, גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה אפויים גביני.

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר. מחממים ברוילר, מניחים מדף תנור ישירות מתחת למקור חום. פירס תפוחי אדמה עם מזלג בכל רחבי ומבשלים על גבוה במיקרוגל עד מכרז, על 20 דקות, הופך פעם אחת. בעוד תפוחי אדמה מבשלים, בייקון חרוך במחבת קטנה, כבדה בתחתית מעל חום בינוני גבוה עד פריך וחום, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר בייקון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
לשים חמאה וחלב בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל במשך 2 דקות. עם ידיים מכוסות כדי להגן מפני חום, לחתוך תפוחי אדמה חצי לאורכו לגרוף את הבשר עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים בשר תפוחי אדמה בקערה בינונית ונפרדים עם מזלג; מניחים בצד קליפות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים תערובת חלב, מלח, פלפל, 3/4 גבינות כוס בצל ירוק קערה עם בשר תפוחי אדמה ומערבבים היטב. מערבבים בבייקון. מחלקים תערובת תפוחי אדמה בין קליפות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה מוכנה ומפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה. תפוחי אדמה מטגנים עד צמרות הם פריך מבעבע ותערובת מחומם דרך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך