גבינת בקר ברביקיו נמס
המתכון ברביקיו גבינת בשר נמס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, רוסטביף, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. נסו בשר ופטריות נמס, בשר פיקנטי נמס, ו רוסטביף נמס. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. spray 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים ביסקוויק לערבב, חרדל, חלב וביצה עד מעורב.
אופים 15 עד 17 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. (למעלה לא חום.)
בינתיים, במחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים פלפל ובצל; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז. מערבבים ברוטב ברביקיו ובשר בקר. מבשלים עד חם.
מורחים תערובת בקר על בסיס לחם אפוי.
מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים 4 עד 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.