גבינת ברי בגריל וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה
גבינת ברי בגריל וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 699 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 20 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, גבינת עיזים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו גבינת ברי בגריל וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה, טוסט גבינת ברי וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה, ו חזה הודו בגריל עם בייקון, עגבניות ירוקות עם גבינת עיזים-מיונז מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבייקון במחבת גדולה או על מחבת ומבשלים, מרפרף אותו פעם אחת, על חום בינוני עד חום זהוב פריך, על 10 דקות.
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת. לשבור כל חתיכה לשניים ולהניח בצד.
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
מורחים חמאה על צד אחד של כל פרוסת לחם. הפוך 4 פרוסות של פרוסות הלחם ושכבת כל אחד עם 3 עד 4 פרוסות של ברי, 2 פרוסות עגבניות ירוקות, 2 פרוסות של גבינת עיזים, ו 4 פרוסות של בייקון. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את פרוסות הלחם הנותרות על גבי, בצד חמאה למעלה, ומבשלים על המחבת עד התחתון הוא חום זהוב, 3 עד 4 דקות. הפוך את הכריך, לכסות עם קערה חסינת חום( כדי להמס את הגבינה), ולהמשיך לבשל עד התחתון הוא חום זהוב ואת ברי נמס, 3 עד 4 דקות.