קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

גבינת עזים טריה ומטבל שאלוט פריך

גבינת עזים טריה ומטבל שאלוט פריך
צריך מתאבן צמחוני? גבינת עיזים טריה ומטבל שאלוט פריך יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך שאלוט, פטרוזיליה שטוחה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קישואים וגבינת עיזים עם נענע טרי, צנוברים ופרושוטו פריך, שאלוט טאטין עם גבינת עיזים, ו טוסט גבינת עיזים ושאלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בסיר בינוני, להביא את שאלוט ושמן לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שאלוט הם זהב עמוק, על 18 דקות. מסננים את שאלוט, ולאחר מכן לנקז על מגבות נייר ולתת מגניב. שמור את שמן השאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בינתיים, לצחצח את הצד הגס של הפיטות עם חלק משמן שאלות ולסדר על גיליונות אפייה, צד משומן למעלה. שמור את השמן שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מפזרים את הפיטות עם מלח קאיין ואופים במשך 10 דקות, או עד זהב פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
בואו מגניב, ואז לשבור לחתיכות גדולות.
6
במעבד מזון, מחית את גבינת העזים עם שמנת חמוצה וחלב. העונה עם מלח קאיין; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מעבירים לקערה. מערבבים בשלושה רבעים של שאלוט והפטרוזיליה. למעלה עם שאלוט הנותרים ומגישים עם צ ' יפס פיתה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צ ' יפסצ ' יפס
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הפוך קדימה: שאלוט פריך ופיתות ניתן לאחסן במיכלים אטומים במשך 3 ימים; תערובת גבינת עיזים יכול להיות בקירור במשך 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת