גויאבה ומאפה גבינת שמנת
Guavan ומאפה גבינת שמנת הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 54 גרם חלבון 275 גרם של שומן, וסך הכל 3954 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, ביצה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו Guavan And Cream Cheese Puff-מאפה וואפל, פסטל גלוריה (גויאבה, Dulce de Leche ומאפה גבינה), ו טורחאס קובני עם סירופ גויאבה-מייפל וגבינת שמנת קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
היכו ביצה במזלג, ואז לשים 1/2 כפות ביצה בקערה קטנה עם מים (1/2 כף) וקצב קל לעשות ביצה לשטוף.
שים ביצה מוכה שנותרה במעבד מזון עם גבינת שמנת, סוכר, וניל ופרה עד חלקה.
משמר פירה גויאבה עם מיץ לימון במעבד מזון נקי עד חלקה.
שים תבנית אפייה בתנור כדי לחמם 5 דקות בזמן שאתה מכין מאפה.
מרדדים מאפה על משטח עבודה מקומח עם מערוך מקומח לתוך 11-ידי 9 1/2 אינץ מלבן.
חותכים מלבן במחצית לרוחב.
העבר 1 חתיכת בצק לסדין של נייר.
מורחים תערובת גבינת שמנת ברצועה 3 1/2 אינץ 'רחב באמצע מאפה, משאיר גבולות 1 אינץ' מכל הצדדים. Dollop 2 שורות של משמר לאורך על גבי תערובת גבינה, על 1 אינץ ' זה מזה.
מקפלים הנותרים חתיכת מאפה חצי לאורכו ולשים מקופל קצה קרוב אליך. השארת גבול 1 אינץ 'בצדדים והחלק העליון של מאפה, לחתוך 1 1/2 אינץ' ארוך חריצים כל 1/2 אינץ ' דרך קצה מקופל לגבול העליון.
מברשת חלק ביצה לשטוף סביב מילוי. לפתוח בצק לחתוך ולשכב על מילוי. לחץ קלות על הקצוות כדי לאטום מברשת העליון של הבצק עם כמה ביצה לשטוף.
אופים על נייר כסף על גיליון אפייה חם עד נפוח וזהוב-חום, 25 עד 30 דקות.
מעבירים מאפה למתלה כדי להתקרר לחלוטין.