קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

גולש הונגרי II

גולש הונגרי II
מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו -30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי.

הוראות

1
מניחים בשר בקר בבישול איטי, ומכסים עם בצל. בקערה בינונית מערבבים יחד קטשופ, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, מלח, פפריקה, חרדל, ומי כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים תערובת על בשר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 9 עד 10 שעות, או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מערבבים 1/4 כוס מים עם קמח כדי ליצור משחה, ומערבבים לתוך גולש. מבשלים על גבוה במשך 10 עד 15 דקות, או עד רוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים