גולש הונגרי II
מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו -30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי.
הוראות
מניחים בשר בקר בבישול איטי, ומכסים עם בצל. בקערה בינונית מערבבים יחד קטשופ, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, מלח, פפריקה, חרדל, ומי כוס 1.
יוצקים תערובת על בשר ובצל.
מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 9 עד 10 שעות, או עד הבשר רך.
מערבבים 1/4 כוס מים עם קמח כדי ליצור משחה, ומערבבים לתוך גולש. מבשלים על גבוה במשך 10 עד 15 דקות, או עד רוטב מתעבה.
מרכיבים
907פלפל האבנרו
צ'אק רוסט, קוביות1גבינת פרמזן מגוררת
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
חרדל יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קמח לכל מטרה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פפריקה מתוקה הונגרית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חבילת בשר חזיר פרוס דק1כף. חומץ ביין אדום
בצל, חתוך לקוביות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מים, מחולקים2קרום: פירורי קרקר גרהם
רוטב ווסטרשייר