גאמבו פילה יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 9 . מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם גבעולי פטרוזיליה, במיה, עלי סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו עוף, Andouille, ואויסטר פילה גאמבו, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקומקום מחשיך את הסרטנים במים רותחים במשך 2 דקות, לנקז אותם, ולתת להם להתקרר עד שהם יכולים להיות מטופלים. השליכו את הקליפות העליונות, הסינרים, הזימים, שקי החול, ואת הפיות ושמרו את הסרטנים.
במחבת כבדה, עדיף ברזל יצוק, להמיס את הקיצור על חום נמוך בינוני, להוסיף את הקמח, ולבשל את הנביכה, ערבוב כל הזמן, במשך 30 דקות, או עד שזה צבע של קקאו. מערבבים את הבצל ומבשלים את התערובת, ערבוב, עד הבצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערך
נייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבמיה ומבשלים את התערובת על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הבמיה הוא זהוב. בקומקום להביא 8 כוסות מים לרתיחה, להוסיף את תערובת רביכה, בשר חזיר, עגבניות עם מיץ, פלפל, משחת השום, עלה המפרץ, הפטרוזיליה, טימין, ועלי הסלרי, ומבשלים את התערובת, ערבוב מדי פעם, במשך 50 דקות. מערבבים את הסרטנים השמורים ומבשלים את הבמיה במשך 5 דקות. מערבבים את השרימפס ואת בשר סרטנים, אם נעשה שימוש, מבשלים את גמביה במשך 5 דקות, או עד השרימפס הם המשרד, ומתבלים אותו עם קאיין ומלח. השליכו את עלה המפרץ והגישו את הגמבו המפוזר באבקת הפילה.